Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Scanfit.dk
Generelle oplysninger

SCANFIT ApS
Fruerhøj 28
2970 Hørsholm
CVR nr.: 44671336
Telefon: 70804756
Email: kundeservice@scanfit.dk

Levering

Scanfit tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 13 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi tilbyder hjemmelevering og levering til pakkeshop med GLS. Den forventede leveringstid er 1-3 dage.

Retur

Der gives 100 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Hvis du af hvilken som helst årsag ikke er tilfreds med dit produkt, får du pengene retur. Dette indbefatter 100 dage fra du modtager produktet. Indenfor disse 100 dage skal der gives besked per email til kundeservice@Scanfit.dk hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten.

Vi dækker returomkostningerne, så du har altså ingen risiko ved at afprøve vores produkter. Kunden mister ikke sin fortrydelsesret, selv om varen er blevet beskadiget eller mindre værd, fordi den har været taget i brug. Vores refunderingspolitik har kunden I fokus, da vi lever og ånder for at have glade kunder!

Hvis du ønsker at sende retur, så giv os besked på: kundeservice@scanfit.dk

Derefter vil vi sende en returlabel, som du skal printe ud og sætte på pakken. (Vi dækker omkostningerne af returfragten)


Priser

Hos Scanfit er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Scanfit modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.


Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Scanfit vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Scanfit
Fruerhøj 28
2970 Hørsholm
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig (inklusive fragt)

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Scanfit. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kundeservice@scanfit.dk